Over Ons

In 2003 hebben wij met vrienden, tijdens een vakantie, Bonaire bezocht en zijn verliefd geworden op het eiland. In 2005 hadden wij de mogelijkheid om deze villa aan zee te kopen. Wij zijn onmiddellijk gestart met de renovatie van de villa en hebben faciliteiten voor duikers aangebracht. Januari 2007 hebben wij Nederland verlaten en zijn voor goed naar Bonaire gekomen. Dit geeft ons de mogelijkheid de villa in goede conditie te houden.

Het onderhoud van de villa is een continue proces. Veel zon, wind, zout water en het regenseizoen zijn factoren waarmee je te maken hebt. Zeer recent zijn de kamers in het huis opnieuw geschilderd en is er nieuw meubilair geplaatst. Achter in de tuin hebben wij een vaste barbecue gebouwd, deze is voorzien van houtskool. Overal in de villa hangen duikfoto's, welke door onze vrienden zijn genomen, en met aangespoeld hout gemaakte kunstwerken.

Wij hopen dat wij u mogen verwelkomen in Bonaire Sunset Villa. Wij zullen er alles aan doen om u te laten genieten van uw verblijf in onze villa. Indien u nog vragen heeft, stuur dan een e-mail.

Jacqueline & Lambèr Dohmen